Buitenschrijnwerk

M.b.v. onze machines voor buitenschrijnwerkerij zorgen we ervoor dat alle buitenschrijnwerk perfect op maat gemaakt wordt, volgens de wensen en behoeften van onze klanten.
Meer info over buitenschrijnwerk

 

Tuinschrijnwerk

Ook in onze tuin kan houtwerk veel meerwaarde en gezelligheid brengen. Met onze producten uit het assortiment tuinschrijnwerk hebben we reeds menig klant kunnen verbazen van de opgeleverde realisaties.
Meer info over tuinschrijnwerk

Binnenschrijnwerk

Onze binnenschrijnwerkers staan bekend voor kwaliteitsvolle opleveringen van alle binnenschrijnwerk.
Dirk Pemen en het schrijnwerkers-team maken o.a. keukens, badkamermeubels, kasten, trappen, ...
Meer info over binnenschrijnwerk

Keukens en kasten schrijnwerk

Dirk Pemen verzorgt alle schrijnwerkerij m.b.t. keukens en kasten. Onze schrijnwerkers vervaardigen complete keukenkasten en keukenelementen op maat en volgens wens van onze klanten.
Meer info over keukens en kasten

Schrijnwerk voor trappen

Onze schrijnwerkerij maakt trappen (standaard of op maat) en herstelt beschadigde houten trapelementen zoals trapleuningen, treden.
Meer info over schrijnwerk voor trappen

Dak- & timmerwerken

Ons bedrijf kan rekenen op een jarenlange ervaring van vakbekwame daktimmerlui, specialisten timmerwerken houten dak constructies. 
Meer info over dak-en timmerwerken

Houtrestauraties

Door de jaren heen hebben we ons gespecialiseerd in het restaureren van oude gebouwen, daken, buitenschrijnwerk (deuren en ramen), …
Meer info over houtrestauraties

Buitenlandse projecten schrijnwerkerij

We zijn vakmannen en over heel België werkzaam, maar realisaties van ons team zijn ook in het buitenland terug te vinden. Meermaals trekken we de landsgrenzen over voor kleine interventies, maar ook voor grote buitenlandse projecten kunnen we onze ervaring en vakkennis ten dienste brengen.
Meer info